Daktrim

Bestel nu de beste daktrim via EPDMtotaal.nl. Wij regelen voor u de beste prijs met een uitstekende service van een geweldige kwaliteit daktrim. U weet zeker dat uw bestelde daktrim de juiste is voor uw dak. In onze webshop staan op dit moment verschillende modellen daktrimmen voor u tentoon gesteld. Een aantal van deze daktrimmen zijn op dit moment in de aanbieding. Uw daktrim is nu te verkrijgen voor een stuntprijs. Kijk ook voor andere scherp geprijsde technische topmodellen of houd onze webshop in de gaten. Wie weet is de soort daktrim die u zoekt binnenkort wel in de aanbieding bij EPDMtotaal.nl.

Waarom een daktrim?

Een daktrim zorgt er voor dat uw dak echt waterdicht zal worden. Het plaatsen van uw daktrim gebeurt op de rand van het dak. Hierdoor zal het water dat tussen de rand van uw EPDM-dakbedekking en de muur niet tussen de dakbedekking kruipen. De daktrim vangt als het ware het water op. Dit voorkomt scheurvorming, lekken van uw dak en het EPDM-folie laat niet meer los. Een daktrim is onmisbaar voor uw dak. De daktrim is bedoeld om uw dak af te werken en er zeker van te zijn dat er via de randen van uw dak niets naar binnen kan komen. Wilt u weten hoe u daktrimmen moet bevestigen, wij helpen u graag. Op onze site vindt u verschillende voorbeeldfilmpjes en instructieteksten over het dakdekken en tevens staan wij ook paraat met onze dakdekkersassistenten voor uw daktrimmen. Voor meer informatie hierover, kijk op de site.

Onze service en voordelen

Wij staan met onze klantenservice altijd klaar voor al uw vragen en opmerkingen over daktrimmen en meer. Bel 088 0306200 of stuur een mailtje naar info@epdmtotaal.nl. Naast onze klantenservice, kunt u uitgaan van nog een aantal voordelen voor uw daktrimmen bij EPDMtotaal.nl:

  • Uitstekende service
  • Alle bedragen van onze daktrimmen zijn inclusief btw
  • Uitsluitend A-kwaliteit daktrimmen
  • Daktrimmen niet goed? Geld terug
  • EPDM altijd op maat gesneden
  • Vanaf €150,- gratis thuis bezorgd
  • Levertijd daktrimmen: 3 werkdagen

Kijk voor uw daktrimmen en alle zaken rondom u dak op EPDMtotaal.nl.

Aanbieding

EPDM strook rol

Deze EPDM dakfolie strook is 120cm breed en heeft een dikte van 1,14mm.
€ 349,30

Aanbieding

Spuitpistool voor lijm

Spuitpistool van spraybond+ voor het verspuiten van lijm.
€ 98,25