Hemelwaterafvoer

Kijk voor een fantastische hemelwaterafvoer verder op EPDMtotaal.nl. U vindt in onze webshop de hemelwaterafvoer die geschikt is voor uw dak. Zo’n hemelwaterafvoer moet van de goede kwaliteit zijn en wij zorgen bij EPDMtotaal.nl voor de goede kwaliteit. Ook krijgt u van EPDMtotaal.nl informatie over het bevestigen van uw hemelwaterafvoer. Wij bieden een fantastische service aan en garanderen de kwaliteit van onze producten. Om dit voor u te realiseren, mag u bij EPDMtotaal.nl gerust uitgaan van de volgende voordelen:

  • Uitstekende service
  • Alle bedragen zijn inclusief btw
  • Uitsluitend A-kwaliteit
  • Niet goed geld terug
  • EPDM altijd op maat gesneden
  • Vanaf €150,- gratis thuis bezorgd
  • Levertijd binnen 3 werkdagen

Hemelwaterafvoer bevestigen

Het bevestigen van uw hemelwaterafvoer is een klus die ook door uzelf gedaan kan worden. Belangrijk is dat u erg nauwkeurig te werk gaat. Een hemelwaterafvoer is belangrijk om de rest van uw tuin en uw dak goed te beschermen tegen regenwater. Met een hemelwaterafvoer kruipt het regenwater niet onder uw dakrand en voorkomt dit beschadigingen hieraan. Tevens valt niet al het verzamelde water dat op uw dak komt, niet in een grotere eenheid op de grond. Met een hemelwaterafvoer op een plat dak wordt het verzamelde water afgevoerd. Een plat dak heeft altijd een kleine ophoging en een hemelwaterafvoer is dus noodzakelijk om te voorkomen dat het regenwater tot de dakrand komt te staan.

Service van EPDMtotaal.nl

Wilt u weten hoe u een hemelwaterafvoer moet bevestigen? Ons team van deskundige medewerkers staat u graag te woord. Wij hebben al jarenlang ervaring in alles wat met daken te maken heeft. Laat uzelf goed door ons informeren voordat u aan de slag gaat. Hebt u vragen over een bepaald type hemelwaterafvoer systeem of komt u er niet uit in onze webshop? Bel 088 0306200 of stuur een mailtje naar info@epdmtotaal.nl. Wij geven u alle informatie die u nodig hebt. Uw dak is veilig met de spullen en adviezen en EPDMtotaal.nl.

Aanbieding

EPDM strook rol

Deze EPDM dakfolie strook is 120cm breed en heeft een dikte van 1,14mm.
€ 349,30

Aanbieding

Spuitpistool voor lijm

Spuitpistool van spraybond+ voor het verspuiten van lijm.
€ 98,25