Roofing dakbedekking

De beste kwaliteit en de beste prijs roofing dakbedekking vindt u op EPDM-Totaal.nl. Roofing dakbedekking is uitstekend materiaal voor uw platte daken. Met roofing dakbedekking heeft u uw dak tegen allerlei omstandigheden beschermd. En met al de informatie op onze website maakt u binnen een handomdraai uw eigen dak bestand tegen alle omstandigheden. Op deze manier bespaart u veel geld en weet u in de toekomst precies wat er nodig is om platte daken te repareren. Komt u er toch even niet uit? EPDM-Totaal.nl verleent u hulp met onze dakdekkersassistenten. Kijk op onze website voor de voorwaarden.

Waarom een roofing dakbedekking?

Roofing dakbedekking is gemaakt van de beste kwaliteits kunststof. Het materiaal van uw plat dak is bestand tegen allerlei omstandigheden. Dat komt doordat uw roofing dakbedekking gemaakt is om tegen de volgende zaken te kunnen:

  • Temperaturen van -35 tot 120 graden Celsius
  • Allerlei basen en zuren; uw roofing dakbedekking kan tegen alle soorten regen
  • Ozon en UV-stralen

Roofing dakbedekking gaat over het algemeen minimaal 50 jaar mee. Om uw roofing dakbedekking zo goed mogelijk te houden, bieden wij ook aan om uw dak tijdig te inspecteren. Natuurlijk zijn er naast de weersomstandigheden nog een aantal andere zaken waardoor uw roofing dakbedekking kan beschadigen, zoals takken en stenen die op uw dak terecht komen. Kijk naar onze voorwaarden wanneer u meer wilt weten over onze dakinspecties.

Andere service van EPDM-Totaal.nl

Uw roofing dakbedekking moet volgens ons in een uitstekende staat bij u geleverd worden, u moet geholpen kunnen worden en u moet de dakbedekking goed kunnen leggen. Naast alle informatie op onze website hebben wij daarvoor onze klantenservice. Zij helpen u met al uw vragen en opmerkingen. Bel 31 6 83441101 of stuur een mailtje naar info@dakenshop.nl. EPDM-Totaal.nl is de webshop voor uw roofing dakbedekking en helpt u met een dicht dak boven uw hoofd.

Aanbieding

EPDM strook rol

Deze EPDM dakfolie strook is 120cm breed en heeft een dikte van 1,14mm.
€ 349,30

Aanbieding

Spuitpistool voor lijm

Spuitpistool van spraybond+ voor het verspuiten van lijm.
€ 98,25